12-PROVINCIËN CLUBRITJE ZEELAND

clubritje zeeland

12-PROVINCIËN CLUBRITJE ZEELAND

do 30 / vr 31 maart t/m zo 2 april 2023

3- of 4-daagse Minivakantie Zeeland & Deltawerken
Vorig jaar kondigden wij een programma aan van 12-Provinciën Clubritjes, waarbij we gemakshalve heel België als 12e Provincie meerekenen.

We hopen in een twaalftal uiterst toeristische extra lange weekenden zowel onze eigen Nederlanders als onze gewaardeerde Belgische Zuiderburen te laten zien dat ons land nog veel meer natuurschoon en beeldige oude stadjes heeft te bieden dan menigeen beseft.
We zien het ook als een uitdaging om u zelfs rond uw woonplaats allerlei mooie NRS-weggetjes te laten rijden waarvan u het bestaan niet kende.
De opzet betreft een volwaardige NRS-Toerrally met alles erop en eraan: naar keuze op basis van een Bol-Pijl-Routeboek en/of TOMTOM/GPX-tracks, maar een aantal trajecten kan ook op basis van recreatief KAARTLEZEN worden gereden.

De route loopt grotendeels over de befaamde prachtige en smalle NRS-weggetjes door een even afwisselend als boeiend toeristisch landschap. Niet voor niets kent Zeeland de meeste Vakantie- en Bungalowparken van ons land, die enorme aantallen buitenlandse toeristen trekken.

Hotel

4-Sterren hotel aan HET VEERSE MEER Als uitvalsbasis hebben we gekozen voor een prachtig gelegen hotel aan het Veerse Meer op WALCHEREN. Vanuit dat hotel met weids panorama rondom rijden we van donderdag tot zondag een aantal korte en wat langere trajecten over ALLE Zeeuwse (schier)eilanden.

hotel in zeeland