12-PROVINCIËN CLUBRITJES

NIEUW

belgie barvaux

12-PROVINCIËN CLUBRITJES

VANAF DE DATUM DAT DE HORECA-RESTRICTIES voor Hotels & Restaurants VOLDOENDE VERSOEPELD ZIJN in Nederland, starten we met een nieuw experimenteel aanvullend programma van gezellige weekendritjes voor de komende jaren, met onregelmatige tussenpozen van 4 à 8 weken, in de vorm van:

Een serie van 12 weekenden rond het nieuwe NRS-programma met
“12-Provinciën Clubritjes”,
waarbij we gemakshalve heel België als onze 12Provincie meenemen…
Met per seizoen aangepast bestemmingen en locatie, het hele jaar door.
Ons Seniorenbusje wordt ook ingezet bij voldoende belangstelling!

Het betreft weekendtochtjes met overnachting/diner op zaterdag (eventueel aankomst/overnachting op vrijdag), in Kasteelhotels of leuke hotels met aparte ambiance of prachtig uitzicht. Op zaterdag & zondag korte toeristische trajecten langs mooie oude stadjes, interessante musea of bezienswaardigheden om ons land goed te leren kennen.
Dit aanvullende programma met extra clubritjes plannen we de komende jaren zo goed mogelijk buiten het reguliere NRS-jaarprogramma in. Door de bestemmingen voorlopig binnen ons eigen land te kiezen, hopen we toch de nodige gezellige toeristische toerrally’s te kunnen organiseren, zolang dat grensoverschrijdend binnen Europa nog lastig is.

Bol-Pijl-Routeboek & TOMTOM-GPX-Tracks, soms tevens mini-kaartleescursus met oefenritje, of met technische keuring van klassiekers, al dan niet met reüniekarakter. Kortom we maken er telkens wat leuks van voor een beperkt aantal equipes, overal door het land en het Belgische buitengewest. Het blijft gezellig kleinschalig: bij overtekening regelen we op korte termijn zo nodig een herhaling.

We bieden die 12-Provinciën Clubritjes in 2021 als compensatie voor de corona-ellende aan voor een machtig leuk vriendenprijsje, liefst ruim onder de € 95,- p.p. We maken de eerste bestemmingen en data bekend zodra onze nieuwe premier versoepelingen invoert, dus hopelijk al deze zomer vanaf begin juli (???), en voorlopig vooral naar verstandig gekozen minder drukke toeristische bestemmingen in mooie, maar minder bekende delen van Nederland.
Drukbezochte bestemmingen zoals de Friese meren met beeldige oude stadjes als Sneek, Grouw, Langweer etc. bewaren voor het voor- of naseizoen, evenals de Deltawerken, de Kust en zeker de Veluwe.

We hebben waarschijnlijk nog wel enige weken de tijd om de plannen wat meer in detail uit te werken, maar zullen u zo snel mogelijk nader informeren. Overigens zijn suggesties welkom, mocht u eindelijk eens een bepaald stukje van Nederland grondig toeristisch willen verkennen via de NRS-aanpak.

Wij wensen u een goede gezondheid toe,

W.F. Wessels
Voorzitter NRS

Clubritje

7 t/m 9 oktober 2022

OUD ZEELAND & DELTAWERKEN

deltawerken zeeland