Ardennen Toerrally & Classic

ardennen
belgie barvaux

4- à 5-daagse
ARDENNEN TOERRALLY
ook te rijden als:
SPORTIEVE KAARTLEES CLASSIC

Wo/Do 20/21 t/m zondag 24 september 2023

Toeristisch en/of Sportief door de ARDENNEN
Liefhebbers van een even mooie als sportieve rit door de Belgisch/Luxemburgse Ardennen en stukje Eifel, bieden we een nostalgisch weekendje lekker lang en vlot rijden,
om volop te genieten van hun sportieve Klassieker, Cabrio
of hedendaagse Voiture EN van de prachtige Ardennen. Dat kan voor een aantrekkelijk laag inschrijfgeld, waarbij we toch alles bieden wat u van de NRS gewend bent.

DE ROUTE
De route voert over de zelfde nostalgische rallyweggetjes waarover in de vorige eeuw het Nederlandse Rallykampioenschap werd verreden! Die stonden ook model voor de befaamde altijd geasfalteerde NRS-weggetjes door het hart van dunbevolkte bergstreken, meestal alleen bekend bij de lokale bevolking en niet of nauwelijks te vinden op reguliere wegenkaarten.

RALLY- of SPORTKLASSE (R/S-Klasse)
De route kan worden gereden als een nostalgische KAARTLEESRIT met vrije route langs ingetekende ControlePunten (CP’s). Op die CP’s kunnen bemande MeldingsPosten staan: op welke CP’s die staan blijft een verrassing! Het is dus raadzaam om alle CP’s te bezoeken. Slechts een enkel CP zal iets lastiger zijn te vinden, maar dat brengt er de spanning in.

TOERKLASSE (T-Klasse) naar keuze:
Of u rijdt alles op basis van GPX-Tracks: inlezen in uw TOMTOM … en rijden maar!
en/of: Of u rijdt alles op basis van een Bol-Pijl-Routeboek

Oude en Moderne Auto’s

Met dit evenement hopen we de nostalgische sfeer uit de vorige eeuw even te laten proeven. Daaraan leveren de klassiekertjes en OldTimers natuurlijk ook een belangrijke bijdrage! Desondanks blijven bij de NRS altijd ook ALLE hedendaagse auto’s welkom!

belgie barvaux plein
belgie barvaux landschap