NRS

PECHHULP VIA KNAC

PECHHULP VIA KNAC

STAP NÚ OVER OP DE KNAC!

Natuurlijk kent u de KNAC, al is het alleen maar omdat uw merkenclub één van de ruim zestig Vriendenclubs van de KNAC is. Maar wat ís die Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club nou eigenlijk? Of te wel: wat heeft de KNAC ú te bieden?

KNAC dé club van autoliefhebbers

Simpel gezegd is de KNAC een club voor liefhebbers, momenteel zo’n 14.500 in getal. Ze maakt zich sterk voor het behoud van zowel klassieke als nieuwere auto’s, zorgt desgewenst voor pechhulp via de Wegenwacht, biedt een scala aan op maat gesneden verzekeringen en organiseert meerdere malen per jaar evenementen en workshops. Dat doet de KNAC al sinds 1898. Daarmee is het de oudste autoclub van ons land.

Eén van de deelnemers aan de jaarlijkse KNAC Voorjaarsrit zei het laatst kort en bondig: “Als je een auto hebt kun je terecht bij de ANWB, maar als je een liefhebber bent ga je naar de KNAC”. Een mooier compliment kun je de KNAC niet geven, want bij alles wat deze club doet staat ‘passie’ voorop. En kennis van zaken natuurlijk. Hier enkele voorbeelden van het maatwerk dat de KNAC levert.

Pasklare verzekeringen

Het uitgebreide verzekeringsportfolio gaat verder dan algemene autoverzekeringen. De KNAC weet als geen ander dat zijn leden met veelal bijzondere auto’s rijden, vaak slechts een deel van het jaar. Dus is maatwerk gewenst. Bij de KNAC kunt u daarom uw verzekering(en) zelf samenstellen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Maakt u gebruik van de oldtimerregeling? Geen probleem. Rijdt u maar zelden in uw auto? Daar houdt de KNAC rekening mee. Wilt u meerdere auto’s verzekeren? In dat geval gelden er aantrekkelijke premiekortingen.

Pechhulp Éxtra

Kiest u voor pechhulp via de KNAC (‘Breakdown service’), dan kunt u vertrouwen op onze afspraken met de Wegenwacht. Anders dan de pechhulpdiensten die veel verzekeraars aanbieden (en die feitelijk niets méér doen dan een takelwagen te sturen waarmee uw kapotte auto naar een dealer wordt gebracht), proberen wij u altijd meteen weer op weg te helpen. Maar de KNAC gaat verder. Want alléén bij de KNAC heeft u bij pech in Nederland keuze vrijheid van garage en ook rally- en toerritten zijn meeverzekerd . Bovendien, wie een standaard ANWB Wegenwachtlidmaatschap heeft mag slechts voor twee auto’s (kentekens)per jaar hulp inroepen. Bij de KNAC echter, is het aantal auto’s dat onder de pechhulp valt onbeperkt. En zo zijn er nog tal van voorbeelden waaruit blijkt dat de KNAC steeds nét even een stapje verder gaat om u als autoliefhebber optimaal te kunnen bedienen.
Altijd actief

De KNAC staat tevens voor belangenbehartiging. Zo was en is de KNAC uitermate actief waar het gaat om het tegengaan (of, als het niet anders kan: zo goed mogelijk reguleren) van milieuzones in steden. Dit om een wirwar aan maatregelen te voorkomen. Daarnaast is de KNAC ‘founding member’ van de FIA, die zich naast autosport ook bezighoudt met o.a. verkeersveiligheid, milieuzones en connected car, inclusief een actieve afdeling die zich volledig richt op klassieke auto’s.

KNAC dé club van autoliefhebbers Richard Kroes
Workshops en Ritten

Uw auto winterklaar maken, laten taxeren, uw kennis op het gebied van rally’s en toerritten vergroten, de lak optimaal laten conserveren? Wie daar meer over wil weten kan terecht bij één van de vele workshops die de KNAC jaarlijks organiseert. Bovendien biedt de KNAC u minstens twee keer per jaar leuke toerritten, voor zowel geoefende als minder ervaren equipes. Meestal doet de leeftijd van de auto niet ter zake. Passie voor auto’s is nou eenmaal niet aan leeftijd gebonden.

Makkelijk overstappen

De KNAC is als gespecialiseerde autoclub gelieerd aan de ANWB. Dat verschaft de KNAC vele extra mogelijkheden (Wegenwacht, korting in de ANWB-winkels en –webshop etc.) en maakt overstappen heel gemakkelijk. Desgewenst doet de KNAC dit voor u, waardoor u meteen gebruik kunt maken van het maatwerk dat de KNAC levert. Mocht u de ANWB óók trouw willen blijven, dan kunt u uw lidmaatschap omzetten in een basislidmaatschap zonder pechhulp van de ANWB voor slechts 15,50 euro per jaar.
U ziet: de KNAC biedt u een prachtige mix van services die u als autoliefhebber zal aanspreken. Meldt u dus snel aan en krijg als lid toegang tot al onze diensten (niets moet, alles mag en tegen beperkte kosten), Breakdown service, onze nieuwsbrieven en 8x per jaar ons fraaie ledenmagazine ‘de Auto’ (powered by CARROS).

Kies voor een club die net zoveel van uw auto(‘s) houdt als uzelf, kies de KNAC!