NRS

HULP ONDERWEG

NRS Begeleiding & Verzorging

De NRS-evenementen worden begeleid door een ruime schare enthousiaste en ervaren vrijwilligers.

Service Team Klassieker Rally

ServiceTeams die via de eigen NRS-alarmcentrale per GSM onderweg continu oproepbaar zijn en op miraculeuze wijze zelfs de meeste klassiekers aan de praat weten te houden.

Repatriëring Klassiekers

RepatriëringsTeams met trailers die gestrande auto’s zo nodig van de hoogste berg afplukken
en gratis leenauto’s ter beschikking stellen.

Tussen NRS en KNAC bestaan vérgaande afspraken over een extra snelle en gratis repatriëring met vervangauto voor KNAC Classic Car-leden.

Wie KNAC-lid wordt via de NRS krijgt een eenmalige introductiekorting van 25%.
KNAC – dé club van autoliefhebbers

NRS pijlen aanduiding voor onderweg met de auto

De Nul-Rijders geven met NRS-pijlen zo nodig omleidingen aan tijdens Toertochten en Toerrally’s met Routeboeken. Bij onvoorziene opbrekingen of routeproblemen zijn we onderweg continu telefonisch bereikbaar voor vragen en advies.

Gidsteam of Loodsteam Toertochten

Het GidsTeam fungeert ook als LoodsTeam om zo nu en dan even – of permanent – bij aan te haken, voor degenen die het rijden op een Routeboek of via TOMTOM soms iets te inspannend vinden.

Final Check aan start Toerrally

Bij de Final Check aan de start van iedere tocht worden alle auto’s even kort gecontroleerd op het functioneren van verlichting, richtingaanwijzers en de kwaliteit van de banden.

Picknick in NRS Toertocht

NRS CateringTeam verzorgt bij de grote evenementen op de meeste dagen een gezellige Picknick op allerlei mooie locaties, zelfs tot ver boven de sneeuwgrens.

Bagagetransport per cargoteam

Het CargoTeam verzorgt het transport van (extra) bagage tussen de hotels, mede ter voorkoming van echtscheidingsproblemen bij al te krap bemeten Cabrio’s.

Permanence in Toertocht en Rally

Het PermanenceTeam is behulpzaam bij het inchecken in de hotels, o.a. voor de invulling van wensen rond kamercomfort, brandangst, invaliditeit, dieet of andere bijzonder wensen of problemen.

EHBO tijdens Autovakantie Senioren

Dit team beschikt ook over een huisapotheek met middeltjes tegen wagenziekte en indigestie, zonnebrand en zonnesteek, of welk ongerief dan ook, tot katers aan toe.

Onbemande route Controle ORC

De Routechefs en Officials verzorgen bij de Kaartleesevenementen de controlevlaggen langs de route, of de stempels op de controleposten.

NRS Bewakingshond Classic Car Rally

Ons altijd waakzame BewakingsTeam beschermt het wagenpark ‘s nachts waar nodig tegen onverlaten en souvenirjagers.

En de “mooi weer garantie” van onze uitzetter is wereldberoemd en waterdicht, althans zolang de zon schijnt.