NRS

Terratrip Rally computers

terratrip rallycomputer ingebouwd in een auto

Terratrip Rally computers

Voor het rijden van routes op NRS-Routeboeken of in de kaartlees-(toer)rally’s zijn geen klassieke Tripmasters of moderne RallyComputers nodig, al zijn ze in grote nationale rally’s zoals de Tulpenrally of SLS-rally bijna onmisbaar.

Toch kunnen dit soort extra “kilometer-tellers” ook in NRS-toertochten en Toerrally’s het rijden van de routes aanzienlijk gemakkelijker maken, indien er in de route-beschrijvingen ook afstanden vermeld worden:

  • als de dagteller in uw auto na omleidingen of fout rijden niet meer klopt
  • als de dagteller in uw klassieker mijlen i.p.v. kilometers aangeeft
  • als de dagteller door banden(maat)wissel of door bandenslijtage gaat afwijken
  • als uw dagteller afwijkt van die van de Uitzetter: alle auto’s en dagtellers wijken onderling af!

Bij een TERRATRIP kunt u de ijkfactor of de juiste afstand zelf snel en gemakkelijk opnieuw of anders instellen!

NRS-deelnemers maken dus veel gebruik van de Terratrip. Dat is een van de meest bekende en betrouwbare moderne eigentijdse rallycomputers, met extra hulpstukken voor losneembare raambevestiging, onzichbare schadevrije inbouw en accessoires zoals extra display of afstandsbediening.

Inbouwen

Het inbouwen van een Terratrip zonder beschadigingen op de juiste plek vergt veel ervaring, waarover professionele restaurateurs en garages vaak niet beschikken, omdat ieder merk, type en model auto weer andere eisen stelt en een duidelijke inbouw- en gebruikshandleiding ontbreekt.
Daarom biedt de NRS de Donateurs al jarenlang de mogelijkheid een Terratrip met hoge korting aan te schaffen en professioneel in te laten bouwen.

Wij leggen u ook graag uit waarom wij de veel duurdere, moderne GPS-Terratrips vooralsnog niet aanraden!

Informatie, Bestellen en/of Inbouw

Bel of mail naar NRS en geef uw merk, type en bouwjaar van de auto door, alsmede het soort rally’s of ander soort gebruik waarvoor u de teller wilt gaan gebruiken. U wordt dan teruggebeld door een van onze experts voor nader overleg, waarna direct een voorstel/offerte en desgewenst een afspraak voor het inbouwen van de Terratrip kan worden gemaakt.

Inbouwen kan bij onze specialist in Woerden, maar tegen meerprijs ook overal elders binnen of buiten Nederland. Bij aanschaf met korting zonder inbouw kan geen beroep op verdere technische assistentie worden gedaan.
De tellers worden geleverd met onze eigen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing!